Érdeklődsz a nemzetközi politikai és gazdasági elemzés vagy a külpolitikai újságírás iránt? Szeretnéd elmélyíteni a tudásod a közép-kelet-európai régió, az EU, a posztszovjet térség, a transzatlanti kapcsolatok, a geopolitika és a szakpolitikai elemzés területén? Akkor nálunk a helyed!

A Közép-Európa Társaság tagfelvételi eljárást hirdet egyetemi hallgatók számára a 2018/2019-as tanévre. A CEA tagjaként előadások, panelbeszélgetések, nemzetközi konferenciák, szakmai kurzusok és workshopok segítségével szerezhetsz értékes tapasztalatokat és kapcsolati tőkét olyan területeken, mint a marketing, a nemzetközi PR, az újságírás, a politikai és gazdasági elemzés, a pályázatmenedzsment vagy a rendezvényszervezés.

A CEA háromlépcsős tehetségprogramjának keretében pedig olyan elméleti ismeretekre és gyakorlati készségekre tehetsz szert, amelyek elengedhetetlenek a 21. századi karrierépítéshez.

A jelentkezéshez kérjük, hogy küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat a cea.hungary@protonmail.com e-mail címre, valamint töltsd ki az alábbi Google-kérdőívet: https://docs.google.com/forms/d/1Di0TEhxklbGaxVqAsoMecIgdBJMAdZoCjhUfDL-sT20/

HATÁRIDŐ: szeptember 23., 23:59!

Ha szeretnél teljes képet kapni a CEA működéséről és szakmai programjairól, gyere el szeptember 18-i infóestünkre! Az infóest részleteiért kövesd az alábbi eseményt: https://www.facebook.com/events/293906364534851/?ti=cl

Az írásbeli felvételik kiértékelése után, egy kötetlen, szóbeli interjúra invitáljuk majd a továbbjutott hallgatókat a szorgalmi időszak harmadik – szeptember 24-i – hetében.

Kérdések esetén keressetek minket bátran Facebookon, e-mailen vagy a BCE E épületének aulájában szeptember 10. és 21. között!

Légy részese egy tanulmányterületeken átívelő szakmai és baráti közösségnek! Jelentkezz még ma!